FAQ

Algemene vragen

Nee, er de cursussen zijn niet tijdsgebonden. Als je een cursus aanschaf dan blijf je toegang houden. Hierdoor kun je de cursussen op elk moment volgen, heb je overal toegang tot de cursus, kun je er zo lang over doen als je nodig hebt en kun je de cursus meerdere keren terugkijken.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Voor crypto-gerelateerde vragen (buiten de cursussen om) kun je e-mailen naar info@debitcoinconsultant.nl

Voor vragen over de administratie, facturen, je account, de Premium Discord groep, of andere vragen kun je e-mailen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Vragen over de Premium Discord groep

Bij de proefmaand heb je volledig toegang, hiermee word bedoeld dat je ook kun meediscussiëren.

Bij de proefweek sta je op “alleen lezen.” Je hebt toegang tot dezelfde kanalen, maar je kan alles alleen lezen.

Proefmaand:
Na aanschaf van één van de volledige handelscursussen, kun je via de e-mail je toegang krijgen tot de Premium Discord groep. Als je een e-mailtje naar administratie@debitcoinconsultant.nl stuurt, krijg je de instructies toegestuurd.

Proefweek:
De instructies staan vermeld in de cursus omgeving. Als je de proefweek hebt aangeschaft kan je gelijk de “cursus” starten. Hier staan de instructies vermeld.
Mocht je het niet kunnen vinden dan staat de aanschaf ook nog in je eigen account. Dit kun je vinden door rechts bovenin op Log in te klikken. Mocht je nog niet zijn ingelogd dan kun je daar inloggen. Vervolgens druk je links op cursussen, daarna klik je bij de Premium Discord groep op start cursus.

Nee, de Premium Discord groep is geen signaalgroep.

Proefmaand/verlenging:
Een week voor het einde van de proefmaand (en de verlenging) krijg je een herinnering dat het afloopt. Dan kan er eventueel voor een verlenging gekozen worden.

Proefweek/verlenging:
Ongeveer 2 dagen voor het einde van de proefweek krijg je een herinnering en dan kan er eventueel voor een verlenging gekozen worden.

Nee, je bent niet verplicht om een verlenging aan te schaffen na de proefmaand/proefweek. Deze loopt automatisch af.

Nee, je krijgt alleen volledig toegang als je één van de volledige handelscursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van technische analyse, A-Z” deel 1 of deel 2 hebt aangeschaft.

Nee, je krijgt alleen volledig toegang als je één van de volledige handelscursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van technische analyse, A-Z” deel 1 of deel 2 hebt aangeschaft.

Dit kunnen verschillende dingen zijn: Bij je eerste entree is het verplicht je gegevens door te geven aan administratie@debitcoinconsultant.nl. (Zoals aangegeven in de ontvangen instructies) Anders kunnen we je registratie niet voltooien. Dit moet binnen 24 uur gebeuren anders word je helaas automatisch verwijderd. Is dit het geval? Dan kun je alsnog een e-mailtje sturen en zorgen wij ervoor dat je er weer in kunt.

Ben je een week of na een maand eruit gehaald? Dan kan het zijn dat je proefmaand/proefweek is verlopen. Als je geen actie onderneemt dan stopt het automatisch, wat betekend dat je ook uit de Discord groep word gehaald.

Het kan wel eens gebeuren dat je onterecht uit de Discord groep bent gehaald, wederom graag een e-mail naar administratie@debitcoinconsultant.nl.

Nee, op dit moment hebben we alleen verlengingen per 3 of 6 maanden.

Helaas gebeurd het nog wel eens dat onze mail in de spam beland, hoogstwaarschijnlijk is dit ook het geval. Wil je dit voorkomen? Voeg ons dan toe aan je contactenlijst.

Een week voor het einde van de proefmaand en 2 dagen het einde van proefweek (bij verlengingen krijg je altijd een week van te voren een herinnering) krijg je een e-mail. Controleer of deze in je spam zit. Heb je de mail niet ontvangen? Graag een mailtje naar administratie@debitcoinconsultant.nl.

Voor vragen over de Discord groep kun je een e-mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

© 2022 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos