FAQ

Algemene vragen

Nee, er de cursussen zijn niet tijdsgebonden. Als je een cursus aanschaf dan blijf je toegang houden. Hierdoor kun je de cursussen op elk moment volgen, heb je overal toegang tot de cursus, kun je er zo lang over doen als je nodig hebt en kun je de cursus meerdere keren terugkijken.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Voor crypto-gerelateerde vragen (buiten de cursussen om) kun je e-mailen naar info@debitcoinconsultant.nl

Voor vragen over de administratie, facturen, je account, de Premium Discord groep, of andere vragen kun je e-mailen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Vragen over de Premium Discord groep

Bij de proefmaand heb je volledig toegang, hiermee word bedoeld dat je ook kun meediscussiëren.

Bij de proefweek sta je op “alleen lezen.” Je hebt toegang tot dezelfde kanalen, maar je kan alles alleen lezen.

Proefmaand:
Na aanschaf van één van de volledige handelscursussen, kun je via de e-mail je toegang krijgen tot de Premium Discord groep. Als je een e-mailtje naar administratie@debitcoinconsultant.nl stuurt, krijg je de instructies toegestuurd.

Proefweek:
De instructies staan vermeld in de cursus omgeving. Als je de proefweek hebt aangeschaft kan je gelijk de “cursus” starten. Hier staan de instructies vermeld.
Mocht je het niet kunnen vinden dan staat de aanschaf ook nog in je eigen account. Dit kun je vinden door rechts bovenin op Log in te klikken. Mocht je nog niet zijn ingelogd dan kun je daar inloggen. Vervolgens druk je links op cursussen, daarna klik je bij de Premium Discord groep op start cursus.

Nee, de Premium Discord groep is geen signaalgroep.

Proefmaand/verlenging:
Een week voor het einde van de proefmaand (en de verlenging) krijg je een herinnering dat het afloopt. Dan kan er eventueel voor een verlenging gekozen worden.

Proefweek/verlenging:
Ongeveer 2 dagen voor het einde van de proefweek krijg je een herinnering en dan kan er eventueel voor een verlenging gekozen worden.

Nee, je bent niet verplicht om een verlenging aan te schaffen na de proefmaand/proefweek. Deze loopt automatisch af.

Nee, je krijgt alleen volledig toegang als je één van de volledige handelscursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van technische analyse, A-Z” deel 1 of deel 2 hebt aangeschaft.

Nee, je krijgt alleen volledig toegang als je één van de volledige handelscursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van technische analyse, A-Z” deel 1 of deel 2 hebt aangeschaft.

Dit kunnen verschillende dingen zijn: Bij je eerste entree is het verplicht je gegevens door te geven aan administratie@debitcoinconsultant.nl. (Zoals aangegeven in de ontvangen instructies) Anders kunnen we je registratie niet voltooien. Dit moet binnen 24 uur gebeuren anders word je helaas automatisch verwijderd. Is dit het geval? Dan kun je alsnog een e-mailtje sturen en zorgen wij ervoor dat je er weer in kunt.

Ben je een week of na een maand eruit gehaald? Dan kan het zijn dat je proefmaand/proefweek is verlopen. Als je geen actie onderneemt dan stopt het automatisch, wat betekend dat je ook uit de Discord groep word gehaald.

Het kan wel eens gebeuren dat je onterecht uit de Discord groep bent gehaald, wederom graag een e-mail naar administratie@debitcoinconsultant.nl.

Nee, op dit moment hebben we alleen verlengingen per 3 of 6 maanden.

Helaas gebeurd het nog wel eens dat onze mail in de spam beland, hoogstwaarschijnlijk is dit ook het geval. Wil je dit voorkomen? Voeg ons dan toe aan je contactenlijst.

Een week voor het einde van de proefmaand en 2 dagen het einde van proefweek (bij verlengingen krijg je altijd een week van te voren een herinnering) krijg je een e-mail. Controleer of deze in je spam zit. Heb je de mail niet ontvangen? Graag een mailtje naar administratie@debitcoinconsultant.nl.

Voor vragen over de Discord groep kun je een e-mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Vragen over Crypto Parels

Nee, niet elk munt in Crypto Parels zal duizenden procenten rendement opleveren. Hoewel het grootste deel van de projecten in het verleden heel erg goed hebben gepresteerd zaten er ook een paar projecten tussen die weinig opleverden of een klein verlies. Het is ook altijd mogelijk dat een munt naar nul gaat. Investeren is altijd een risico en investeer daarom ook alleen wat je bereid bent te verliezen. 

De cryptomunten kunnen op verschillende websites en beurzen worden gekocht. In de rapporten wordt aangegeven waar en hoe je ze kunt kopen.

 

Ongeveer de helft van de huidige Crypto Parels kan worden gekocht bij Bitvavo of Coinmerce.

 

Om optimaal gebruik te maken van Crypto Parels is het handig om ook een account te hebben bij bijvoorbeeld Kucoin of weten hoe je via Uniswap crypto’s kunt kopen.

Dit is wellicht extra moeite, maar dit zorgt er voor dat je crypto’s kunt halen voordat de massa dat kan. Veel munten zijn vaak erg laat pas verkrijgbaar op Bitvavo of Coinmerce. Een voorbeeld is Crypto Parel 24. Deze is niet te krijgen op Bitvavo, maar is sinds het instapmoment al gestegen met 540%.

Het uiteindelijke aantal Crypto Parels zal afhangen van 2 aspecten:

  1. Welke crypto projecten de “crypto winter” (bear markt) van 2022/2023 zullen overleven.
  2. De hoeveelheid fundamenteel sterke projecten die worden opgezet.
  3. Een ruwe schatting is 30 tot 40 Crypto Parels.

Hoeveel geld je moet investeren verschilt per persoon. De een kan €50 missen de ander €5.000.

Ik hanteer zelf 0.5% – 2% van het investeringsvermogen per Crypto Parel. Dan is het risico/verlies klein als het project toch naar 0 gaat.

Veel projecten hanteren geen minimale inleg. Het is een ruwe schatting, maar met ongeveer de helft van de projecten zal er vanaf €1-€10 kunnen worden geïnvesteerd.

De Crypto Parels zullen een mix zijn van (1) Oudere projecten, (2) Projecten die recent op de markt zijn gekomen, (3) Projecten die nog geen munt hebben, (4) potentiële airdrop munten, (5) Initial Exchange Offerings, (6) Andere mogelijkheden.


1. Crypto projecten van voor 2022/2023 die de “crypto winter” (bear markt) hebben overleefd. Aan de hand van verschillende punten kan er een bepaalde zekerheid worden gegeven voor een munt die de bearmarkt heeft overleefd en weer sterk kan terug komen. Een voorbeeld van de 2018 bearmarkt is bijvoorbeeld Cardano. Die steeg van $0.02 in 2016 naar een toppunt van $1.18 in 2017. Cardano maakte daarna een dieptepunt in 2018 van wederom $0.02. Dankzij sterke fundamenten kon de munt in 2021 een nieuw hoogtepunt maken van maar liefst $3.10.


2. Cryptomunten met sterke fundamenten die recent op de markt zijn gekomen en nog laag staan. Met sterke fundamenten kunnen ze vanaf een lage prijs nog flink stijgen.

3.Crypto projecten die nog geen munt hebben komen vaak nog met een munt. De kunst is om vroeg in de communities te komen om vroeger dan anderen toegang te krijgen tot de munt van het crypto project. Dit kan ook leiden tot nummer 4, zie hieronder.

4. Airdrop munten: Er zijn geregeld crypto projecten die vroege fans belonen met airdrops. Een airdrop is een cryptomunt die je gratis krijgt van het cryptoproject. De waardes kunnen uiteenlopen van een paar dollar tot wel duizenden dollars per stuk/hoeveelheid die je krijgt.

5. Bij een Initial Exchange Offering kun je op een beurs meedoen met een loterij. Hiermee kun je de kans maken om vroeg toegang te krijgen tot een munt en voor een lage prijs in te stappen. IEOs zijn vaak succesvol en vaak als ze eenmaal op de beurs komen schieten de prijzen met duizend(en) procent(en) omhoog.

6. Investeren in munten kan ook via een investeringsmaatschappij of andere vormen van een IEO. Deze munten zullen ook onder de loep worden genomen.

Dit is erg afhankelijk van welke oudere projecten de crypto winter overleven en hoeveel fundamenteel sterke cryptoprojecten op de markt komen.

Waar winst moet worden genomen is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je een plan maakt voor jezelf. Bijvoorbeeld: Bij 300% haal ik 15% winst eruit. Bij 500% haal ik er nog eens 15% uit, etc. Of bij een verdubbeling haal ik de inleg eruit.

In het Premium pakket worden video handleidingen geleverd om aan te kopen en veilig te bewaren. Lukt het na zelf proberen niet (dit wordt verwacht) dan kun je een online 1 op 1 inboeken met een teamlid van het Bitcoin Consultant voor een online video gesprek. Dit heeft een maximum van 5 consult uren.

De focus ligt op het ontdekken van de nieuwe cryptoprojecten zodat het rendement het grootst zal zijn. Er zullen wel ook bestaande projecten worden bekeken en toegevoegd. Dit kunnen namelijk nog erg interessant zijn en een mooi rendement opleveren. Zie ook het antwoord bij vraag ” Wat voor soort cryptomunten kan ik verwachten in Crypto Parels?” 

Waar de Crypto Parels kunnen worden aangeschaft is afhankelijk van de fase van het project. Soms hebben ze nog geen munt en moet het later blijken bij een lancering waar ze te koop zijn. Vaak zal dat mogelijk zijn op een gecentraliseerde beurs, zoals Bitvavo, Binance of FTX. Let wel op, als je de laagste instapprijs wil dan zul je soms een nieuwe account moeten aanmaken bij een beurs of aankopen bij een decentrale beurs. Voor de laatste zullen er video handleidingen zijn om het duidelijk te maken hoe dat in zijn werk gaat. Wil je geen nieuwe accounts aanmaken (en geld overmaken naar een andere beurs) dan is het geduldig afwachten tot het op een beurs komt waar je al een account hebt. Nadeel is dat de koersen in de tussentijd al kunnen stijgen.

Als een Crypto Parel al een paar jaar op de markt is dan is het vaak vrij simpel om ze te kopen bij een van de bekendere beurzen.

Nee. Dat hoeft niet. Sommige zullen dat misschien doen, maar de meeste projecten die worden besproken zullen nieuw zijn en moeten nog meer naamsbekendheid verwerven. Dat is ook goed, je wil er vroeg bij zijn. Daarna kan de stijging wel plaatsvinden. Dit kan maanden, zo niet een paar jaar duren. Dat is wat investeren is: kopen en wachten tot het project doet wat je verwacht. Hierbij kan het altijd zijn dat een project in zijn “leven” nooit veel zal stijgen of naar nul kan gaan. Investeren in nieuwe projecten blijft een hoog risico. Zie ook de disclaimer.

Het is geen gegarandeerde goudmijn, ondanks de mooie rendementen die kunnen worden behaald.

De meeste munten zullen het goed doen, sommige niet.

De reviews zijn ook geen financieel advies, maar een review. Het is de keuze van de kijker zelf om aan de hand van de review en eigen onderzoek te besluiten om in een cryptomunt te investeren of niet. Het is geen financieel advies. Kopen/investeren geschied op eigen risico

Nee, je zit niet vast aan een abonnement. 


Je betaalt eenmalig en behoud je toegang tot de dienst. Deze heeft geen einddatum en eindigt wanneer er geen interessante projecten meer zijn in de ogen van het Bitcoin Consultant team. Het team besluit wanneer de dienst Crypto Parels is afgelopen. Vermoedelijk aan het einde van de bullmarkt in 2025-2026.

De toegang is ” levenslang” . In principe zal het ook zo zijn dat Crypto Parels actief van nieuwe Crypto Parels zal worden voorzien voor de komende bull cyclus ( om en na van 2022 – 2025 ). De markten bestaan uit stijgende en dalende fases. Na 2025 zal na de stijgende fase de dalende fase komen waarin Crypto Parels “uitgebloeid” zal zijn. Dan komt er eventueel een nieuw product welke apart dient te worden aangeschaft.

Na aanschaf neemt Afdeling Administratie binnen 48 uur d.m.v. email contact op om de toegang te arrangeren.

Je krijgt alleen toegang tot het specifieke Crypto Parel kanaal en niet tot de rest van de Premium Discord Groep.

Bij deze extra dienst bij het Premium pakket gaan we samen middels een uur durend online video gesprek kijken naar jouw situatie. Wat wil je investeren, hoeveel moet je investeren, hoe kan de portfolio worden opgebouwd?
Daarnaast kan er gekeken worden naar de manier (wanneer) van winst nemen nadat een investering is gemaakt, oftewel, een strategie daarin.

De Premium Discord Groep is een extra service voor personen die één van de betaalde daytrade cursussen online of offline hebben gevolgd bij mij. Het biedt mensen de mogelijkheid vragen te stellen over het traden naar aanleiding van de cursus en het oefenen.

De Premium Discord Groep is alleen volledig toegankelijk na het doen van één van de handelscursussen óf bij aanschaf van de proefweek (alleen lezen). Mensen die een cursus hebben gedaan kunnen deelnemen aan de Premium Discord Groep tegen een gereduceerd tarief.

Meer informatie over de Premium Discord Groep vind je hier.

Premium Discord Groep leden krijgen standaard 10% korting.
De kortingscode vind je in de Premium Discord Groep.

Zie hiervoor het kanaal: ‘kortingen en links’.

Bij vragen kun je een e-mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Het is vanwege de aard van het product (kopen, alles inkijken en dan geld terugvragen) helaas niet mogelijk om de aanschafprijs terug te krijgen. Zorg er daarom goed voor dat je alle vragen goed doorleest en vragen stelt vooraf.

Als je andere vragen hebt kun je een mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Vragen over Affiliate programma

Via het aanmeldformulier kan je gebruik maken van ons affiliate programma

Ja, er zijn een aantal voorwaarden en richtlijnen waaraan de promotie moet voldoen. Deze kun je vinden in onze voorwaarden.

Dit is geheel een eigen keuze. Dit kan bijvoorbeeld zijn via social media, nieuwsbrieven of websites. Spam, in welke vorm dan ook is niet toegestaan. Bij de promotie moet het duidelijk zijn dat de producten van de Bitcoin Consultant zijn.

Ja, het is ook mogelijk om andere producten van onze cursus website (dus cursus.debitcoinconsultant.nl) te promoten. Echter hebben deze een standaard affiliatiecommissie van 5%.

Onderop de pagina staat een link naar “Affiliate.” Hier kun je inloggen met je account en het bedrag zien wat je tot nu toe hebt verdient.

Nee, de bedragen/percentages staan vast en kan niet worden over onderhandelt.

Het bedrag wat op de pagina word vermeld is het percentage van 10% over de volledige verkoopprijs. De prijzen die op onze cursus website is vermeld. Is de affiliate link gebruikt in combinatie met een kortingscode, dan word de 10% commissie over de volledige verkoopprijs min het kortingsbedrag gerekend. Hierdoor is de commissie vergoeding uiteraard lager.

Voor vragen over de Discord groep kun je een e-mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos