De Bitcoin Consultant is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur

Alle uitingen van De Bitcoin Consultant door John van Meer, waaronder begrepen alle producten (o.a. Online Video Cursussen, Crypto Parels, Premium Discord Groep producten), diensten (o.a 1op1, Seminar, Webinars, Workshops), (Dagelijkse) updates op Youtube, telefonisch contact, berichten en e-mails, zijn de professionele mening van De Bitcoin Consultant / John van Meer en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een financieel advies. De Bitcoin Consultant / John van Meer is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van De Bitcoin Consultant / John van Meer zijn uitsluitend educatief van aard en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en De Bitcoin Consultant / John van Meer.

De door De Bitcoin Consultant / John van Meer gepresenteerde informatie is door hem met de grootste aandacht en zorg samengesteld. De Bitcoin Consultant / John van Meer kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt altijd op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren, onderzoeken en zelf een conclusie te trekken uit de informatie die wordt gedeeld.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil traden/investeren dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. De Bitcoin Consultant / John van Meer is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee, daarbij is er altijd een mogelijkheid dat beurzen waarop je de cryptovaluta kunt kopen failliet kunnen. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Investeer niet meer geld dan dat u bereidt bent te verliezen. DeBitcoinConsultant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook.

Door diensten van de Bitcoin Consultant te gebruiken ga je daarmee akkoord.

 

© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos