• 595 (incl. BTW)
  3.7( 3 Reviews )
  317

  Vul een korte beschrijving in

  595 (incl. BTW)
 • Oorspronkelijke prijs was: €414.Huidige prijs is: €294. (incl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  163

  In dit doorlopend rapport vind je de volledige geschiedenis van Crypto projecten behandeld in Premium Crypto’s Uitgelicht. Nieuwe projecten worden hier na ontdekking meteen toegevoegd. Deze projecten hebben de potentie op duizenden procenten rendement.

  Oorspronkelijke prijs was: €414.Huidige prijs is: €294. (incl. BTW)
 • Oorspronkelijke prijs was: €89.Huidige prijs is: €69. (incl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  10

  In rapport 1 vind je de eerste cryptomunten. Het eerste rapport telt er maar liefst 5!

  Oorspronkelijke prijs was: €89.Huidige prijs is: €69. (incl. BTW)
 • 475 (incl. BTW)
  4.5( 15 Reviews )
  329

  Hefboom traden is de handelsmethode waarmee u het echte geld mee kunt verdienen. Kleine bewegingen kunnen u veel geld opleveren. Hiervoor moet u wel weten hoe het werkt, anders loopt u juist het risico er veel geld mee verliezen. In deze cursus leert u alle tips en trucs om succesvol met hefboom te kunnen traden. Daarnaast biedt de cursus extra verdiepingstools zodat u een nog betere trader kunt worden en bovendien een extra Premium Discord Groep kanaal.

  475 (incl. BTW)
 • 5 (incl. BTW)
  4.7( 13 Reviews )
  1388

  Via deze webpagina kunt u een proefweek aanschaffen voor de Premium Discord Groep. Na aanschaf van de proefweek gaat u naar de eerste les voor meer instructies. LET OP: Als u de volledige cursus “Handelen in Bitcoin en cryptocurrencies met behulp van technische analyse – van A tot Z” heeft gevolgd dan hoeft u de proefweek niet aan te schaffen, lees dan hieronder hoe u zich kunt aanmelden voor de gratis proefmaand.

  5 (incl. BTW)
 • Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €49. (incl. BTW)
  4.9( 25 Reviews )
  228

  Wat zijn Bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kunt u ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en erin handelen? In deze cursus leert u wat cryptocurrencies zijn en op welke risico’s u moet letten. Daarnaast leert u wat het potentiële rendement is en hoe u ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die u als beginner hebt, worden beantwoord.

  Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €49. (incl. BTW)
 • 275 (incl. BTW)
  4.9( 165 Reviews )
  1318

  Handelen in cryptocurrencies én winst maken? Dat leert u door deze cursus Technische Analyse te volgen. Duidelijke uitleg en praktijkvoorbeelden laten zien hoe u kunt leren handelen in cryptocurrencies. Bovendien maakt u zich de technische analyse van cryptomarkten en het bijbehorende vakjargon eigen. Het mooiste? Handelen is net als fietsen, u verleert het niet en u kunt het ook toepassen in anderen handelsmarkten!

  275 (incl. BTW)
 • Gratis
  4.8( 193 Reviews )
  6339

  In deze kennismakingscursus leert u de basis van technische analyse. Het geeft antwoord op de vragen hoe u grafieken kunt lezen en met behulp van indicatoren kunt bepalen wat de koers gaat doen.

  Gratis