Premium Discord groep

Premium Discord groep

Dé extra service in de ondersteuning van jouw trades.

Méér dan 600 mensen gingen je met plezier en succes voor!

Wat is de Premium Discord groep?

De Premium Discord Groep is een extra service voor personen die één van de betaalde daytrade cursussen online of offline hebben gevolgd bij mij. Het biedt mensen de mogelijkheid om na de cursus vragen te stellen over het traden.

Men kan dan ook vragen stellen over chart setups, zoals: “Heb ik de lijn zo goed getekend?” of “Is dit een head and shoulders patroon?”

Daarnaast krijg je dagelijks meerdere koers updates over bitcoin en altcoins als er wat gaande is. Het is géén signaal service.

De Premium Discord Groep is alleen volledig toegankelijk na het doen van één van de handelscursussen óf bij aanschaf van de proefweek (alleen lezen).

Video afspelen

Leer traden met je tweede familie

Cryptocurrencies traden is leuk en spannend om te doen, maar het kan soms ook eenzaam zijn omdat niemand in je omgeving er mee bezig is.

Naast dat zijn veel chatgroepen toxisch en kun je niet je mening delen, vragen stellen of advies vragen zonder dat je wordt afgebrand.

Dat is in de Premium Discord Groep van de Bitcoin Consultant anders. Met een aantal simpele regels wordt er een omgeving gecreëerd waar je kunt leren en groeien. Voor velen voelt het dan ook als een “tweede familie“.

Wat kan je verwachten?

* Alleen bij aanschaf vanuit de volledige handelscursus deel 1 of deel 2. Bij aanschaf van de proefweek sta je op alleen lezen en kun je geen vragen stellen, behalve in het speciale kanaal wat beschikbaar is gemaakt voor proefweek alleen lezen members. 

Video afspelen

Zie hiernaast een overzicht van de
Premium Discord Groep.

+600

Leden

87,5%

Verlengt na de proefmaand

+25

Exclusieve kanalen

Resultaten van members

Dit vinden Premium Discord Groep members

Leerzame week

Afgelopen week een proefweek gedaan in de Premium Discord groep.

Dit is mij prima bevallen. Veel tips en adviezen van zowel John en leden. Veel categorieën waar je naast info ook je (beginners)vragen kwijt kan.
Kortom… aan te bevelen!

– Ton Koenraadt

Leuke kennismaking

Een weekje meegekeken in de premium discord groep in een turbulente periode. Het is goed om te zien hoe rustig John en ‘de veteranen’ blijven in een bijzonder volatiele periode voor BTC en Alts. Leuke setups die worden aangegeven in de diverse rubrieken. Zeker als vervolg op de beginners cursussen een goed vervolg om ondersteuning en advies te krijgen.

– Meindert Munnik

Discord Groep als leermiddel

De Discord groep heb ik als zeer prettig, waardevol en leerzaam ervaren. Je steekt veel van elkaar op, leert koersen volgen en vragen worden beantwoord.

Onderlinge sfeer heel goed, elkaar op weg helpen naar winsten. Ik adviseer een ieder een weekje mee te kijken.

– Michael Groeneweg

Wil jij ook deel uitmaken van de
Premium Discord Groep community?

Krijg nu je gratis proefmaand (t.w.v. €50,-) bij aanschaf van de volledige handelscursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van technische analyse, A-Z” deel 1 of 2.

Na de proefmaand in de Discord groep blijven? Geen probleem! We hebben verlengingen zodat jij gebruikt kunt blijven maken van de Premium Discord groep.

Bij 3 maanden: €50,- per maand
Bij 6 maanden: €42,50 per maand

De proefmaand loopt automatisch af na één maand. Een week voor het einde van de proefweek krijg je een herinnering hiervan, waarbij je de instructies voor de verlenging toegestuurd krijgt. 

Wat als ik geen cursus wil doen?

Als je geen trade cursus wil doen, dan kun je alleen meediscussiëren in het “alleen lezen” kanaal middels een “alleen lezen” abonnement. Je kunt dan niet in alle kanalen reageren. Je kunt het een week uitproberen voor maar €5.

Na de proefweek in de Discord groep blijven? Je betaalt dezelfde prijzen. Het lidmaatschap blijft “alleen lezen.”

Bij 3 maanden: €50,- per maand
Bij 6 maanden: €42,50 per maand

De proefweek loopt automatisch af na één week. 2 dagen voor het einde van de proefweek krijg je een herinnering hiervan, waarbij je de instructies voor de verlenging toegestuurd krijgt. De proefweek is eenmalig aan te schaffen.

Veelgestelde vragen

Bij de proefmaand heb je volledig toegang, hiermee word bedoeld dat je ook kun meediscussiëren.

Bij de proefweek sta je op “alleen lezen.” Je hebt toegang tot dezelfde kanalen, maar je kan alles alleen lezen.

Proefmaand:
Na aanschaf van één van de volledige handelscursussen, kun je via de e-mail je toegang krijgen tot de Premium Discord groep. Als je een e-mailtje naar administratie@debitcoinconsultant.nl stuurt, krijg je de instructies toegestuurd.

Proefweek:
De instructies staan vermeld in de cursus omgeving. Als je de proefweek hebt aangeschaft kan je gelijk de “cursus” starten. Hier staan de instructies vermeld.
Mocht je het niet kunnen vinden dan staat de aanschaf ook nog in je eigen account. Dit kun je vinden door rechts bovenin op Log in te klikken. Mocht je nog niet zijn ingelogd dan kun je daar inloggen. Vervolgens druk je links op cursussen, daarna klik je bij de Premium Discord groep op start cursus.

Nee, helaas is dat niet mogelijk.

De proefweek is maar één keer per persoon te gebruiken. Bij misbruik wordt je geband. Restitutie is dan niet mogelijk.

Nee, de Premium Discord groep is geen signaalgroep.

Proefmaand/verlenging:
Een week voor het einde van de proefmaand (en de verlenging) krijg je een herinnering dat het afloopt. Dan kan er eventueel voor een verlenging gekozen worden.

Proefweek/verlenging:
Ongeveer 2 dagen voor het einde van de proefweek krijg je een herinnering en dan kan er eventueel voor een verlenging gekozen worden.

Nee, je bent niet verplicht om een verlenging aan te schaffen na de proefmaand/proefweek. Deze loopt automatisch af.

Nee, je krijgt alleen volledig toegang als je één van de volledige handelscursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van technische analyse, A-Z” deel 1 of deel 2 hebt aangeschaft.

Nee, je krijgt alleen volledig toegang als je één van de volledige handelscursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van technische analyse, A-Z” deel 1 of deel 2 hebt aangeschaft.

Dit kunnen verschillende dingen zijn: Bij je eerste entree is het verplicht je gegevens door te geven aan administratie@debitcoinconsultant.nl. (Zoals aangegeven in de ontvangen instructies) Anders kunnen we je registratie niet voltooien. Dit moet binnen 24 uur gebeuren anders word je helaas automatisch verwijderd. Is dit het geval? Dan kun je alsnog een e-mailtje sturen en zorgen wij ervoor dat je er weer in kunt.

Ben je een week of na een maand eruit gehaald? Dan kan het zijn dat je proefmaand/proefweek is verlopen. Als je geen actie onderneemt dan stopt het automatisch, wat betekend dat je ook uit de Discord groep word gehaald.

Het kan wel eens gebeuren dat je onterecht uit de Discord groep bent gehaald, wederom graag een e-mail naar administratie@debitcoinconsultant.nl.

Nee, op dit moment hebben we alleen verlengingen per 3 of 6 maanden.

Helaas gebeurd het nog wel eens dat onze mail in de spam beland, hoogstwaarschijnlijk is dit ook het geval. Wil je dit voorkomen? Voeg ons dan toe aan je contactenlijst.

Een week voor het einde van de proefmaand en 2 dagen het einde van proefweek (bij verlengingen krijg je altijd een week van te voren een herinnering) krijg je een e-mail. Controleer of deze in je spam zit. Heb je de mail niet ontvangen? Graag een mailtje naar administratie@debitcoinconsultant.nl.

Voor vragen over de Discord groep kun je een e-mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos