Crypto Parels

Crypto Parels

Leer over de nieuwe crypto projecten die duizenden procenten kunnen stijgen.

Wil je graag weten wat de nieuwe Bitcoin, Ethereum of Cardano worden die duizenden procenten kunnen stijgen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wat zijn de Crypto Parels?

Wekelijks komen er nieuwe crypto projecten uit. Je hebt misschien al gehoord van DEFI, NFTs en D-gaming. Iedereen is op zoek naar de nieuwe Bitcoin of Cardano. Welk crypto project gaat duizenden procenten stijgen? Waar moet je op letten? En hoe zit het met alle komende reguleringen?

Als je dat allemaal al weet, waar haal je de tijd vandaan om whitepapers van 40 – 70 pagina’s te lezen? Hoe en waar koop je ze? Hoe bewaar je ze op veiligste manier?

Met Crypto Parels neem ik jou het zware werk uit handen. Ik review en beantwoord alle relevante vragen over projecten en bespaar jou tientallen uren uitzoekwerk. Je hoeft alleen nog te beslissen of het project een investering waard is.

Voor wie is Crypto Parels?

Vanaf nu zijn les 1, 20 & 37 gratis!

Wat zijn eerder behaalde resultaten?

Eerdere investeringen in crypto projecten leverden 300%, 7000%, 8000% en tot wel 100.000% rendement op. 

In het filmpje hiernaast worden de resultaten van een aantal projecten besproken vanaf 1:43

Dit vinden cursisten

Helder en duidelijk!

De informatie van crypto’s is vaak in het Engels met vak jargon wat erg lastig is soms.  De duidelijke Nederlandse video handleidingen maken het veel makkelijker hoe ik sommige crypto’s kan kopen. Thanks John!

My Nguyen

50.000% is top!

Ik had meegedaan aan de SAND investering en dat heeft me bepaald geen windeieren gelegd, uiteindelijk 50.000% op kunnen verdienen! 

Ilona Stoker

Kort en duidelijk

Ik probeer al jaren mee te komen met de crypto space, maar er is ontzettend veel informatie. De reviews en aangeboden informatie besparen me veel uitzoekwerk. Helemaal top!

Bart Janssen

Dit zeggen Premium Discord Groep leden

Wat kun je verwachten?

Crypto parels aanbod

Compleet

595
 • Reviews van Crypto Parels
 • Alerts: Weten wanneer ik koop & verkoop
 • Toegang tot de CP-D (Crypto Parel Discord community)*
 • Video handleidingen op aanvraag**
 • "Levenslang" toegang
Populair

Premium

1995
 • Alles van Compleet +
 • 1 op 1 online begeleiding van het Bitcoin Consultant team*
 • Porfolio (strategie) inrichten**
 • Nog enkele plekken beschikbaar VOL=VOL
 • "Levenslang" toegang
Actieve Premium Discord Groep leden krijgen 10% korting

De kortingscode vind je in de Premium Discord Groep.
Zie hiervoor het kanaal: ‘kortingen en links’.

Bij vragen kun je een e-mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Veelgestelde vragen en voorwaarden

Nee, niet elk munt in Crypto Parels zal duizenden procenten rendement opleveren. Hoewel het grootste deel van de projecten in het verleden heel erg goed hebben gepresteerd zaten er ook een paar projecten tussen die weinig opleverden of een klein verlies. Het is ook altijd mogelijk dat een munt naar nul gaat. Investeren is altijd een risico en investeer daarom ook alleen wat je bereid bent te verliezen. 

De cryptomunten kunnen op verschillende websites en beurzen worden gekocht. In de rapporten wordt aangegeven waar en hoe je ze kunt kopen.

Ongeveer de helft van de huidige Crypto Parels kan worden gekocht bij Bitvavo of Coinmerce.

Om optimaal gebruik te maken van Crypto Parels is het handig om ook een account te hebben bij bijvoorbeeld Kucoin of weten hoe je via Uniswap crypto’s kunt kopen.
Dit is wellicht extra moeite, maar dit zorgt er voor dat je crypto’s kunt halen voordat de massa dat kan. Veel munten zijn vaak erg laat pas verkrijgbaar op Bitvavo of Coinmerce. Een voorbeeld is Crypto Parel 24. Deze is niet te krijgen op Bitvavo, maar is sinds het instapmoment al gestegen met 540%.

Het uiteindelijke aantal Crypto Parels zal afhangen van 2 aspecten:

 1. Welke crypto projecten de “crypto winter” (bear markt) van 2022/2023 zullen overleven.
 2. De hoeveelheid fundamenteel sterke projecten die worden opgezet.
 3. Een ruwe schatting is 30 tot 40 Crypto Parels.

Hoeveel geld je moet investeren verschilt per persoon. De een kan €50 missen de ander €5.000.

Ik hanteer zelf 0.5% – 2% van het investeringsvermogen per Crypto Parel. Dan is het risico/verlies klein als het project toch naar 0 gaat. Investeer alleen datgene wat je bereid bent te verliezen en wat je niet nodig hebt.

Veel projecten hanteren geen minimale inleg. Het is een ruwe schatting, maar met ongeveer de helft van de projecten zal er vanaf €1-€10 kunnen worden geïnvesteerd.

De Crypto Parels zullen een mix zijn van (1) Oudere projecten, (2) Projecten die recent op de markt zijn gekomen, (3) Projecten die nog geen munt hebben, (4) potentiële airdrop munten, (5) Initial Exchange Offerings, (6) Andere mogelijkheden.

1. Crypto projecten van voor 2022/2023 die de “crypto winter” (bear markt) hebben overleefd. Aan de hand van verschillende punten kan er een bepaalde zekerheid worden gegeven voor een munt die de bearmarkt heeft overleefd en weer sterk kan terug komen. Een voorbeeld van de 2018 bearmarkt is bijvoorbeeld Cardano. Die steeg van $0.02 in 2016 naar een toppunt van $1.18 in 2017. Cardano maakte daarna een dieptepunt in 2018 van wederom $0.02. Dankzij sterke fundamenten kon de munt in 2021 een nieuw hoogtepunt maken van maar liefst $3.10.

2. Cryptomunten met sterke fundamenten die recent op de markt zijn gekomen en nog laag staan. Met sterke fundamenten kunnen ze vanaf een lage prijs nog flink stijgen.

3.Crypto projecten die nog geen munt hebben komen vaak nog met een munt. De kunst is om vroeg in de communities te komen om vroeger dan anderen toegang te krijgen tot de munt van het crypto project. Dit kan ook leiden tot nummer 4, zie hieronder.

4. Airdrop munten: Er zijn geregeld crypto projecten die vroege fans belonen met airdrops. Een airdrop is een cryptomunt die je gratis krijgt van het cryptoproject. De waardes kunnen uiteenlopen van een paar dollar tot wel duizenden dollars per stuk/hoeveelheid die je krijgt. Daartoe moet je een aantal handelingen verrichten zoals een NFT minten of swappen/bridgen van de betreffende coin. Vaak is per coin daarvoor al een bijbehorend testnet aangemaakt. Dit testnet kan je dan benaderen via een bijbehorende aangemaakte wallet. Met deze handelingen/transacties kun je punten verdienen, die dan weer bepalend zijn voor de hoeveelheid airdrops die je dan kunt krijgen. De hoeveelheid airdrops kan dus aardig oplopen! Het is aan te raden om bij het uitbrengen van de video alle benodigde stappen te doorlopen, daar de fabrikant een snapshot maakt op een willekeurige datum van je datatransmissies (handelingen). Voor de handelingen wordt er een video handleiding gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe de handelingen te doen. Vragen kan altijd in de reactie sectie of in de Premium Discord Groep (PDG) (bij Compleet/Premium) In de PDG zijn er genoeg deelnemers die je willen helpen met oplossingen bij verschillende vragen!

Crypto Parel 2 & 3 hadden een start waarde van $1-$3. Participanten die mee hebben gedaan met de airdrop kregen minimaal $600 – $1.400 aan airdrop tokens die ook in de toekomst in in waarde kunnen groeien. Het aankoopbedrag voor de cursus was er al uit.

5. Bij een Initial Exchange Offering kun je op een beurs meedoen met een loterij. Hiermee kun je de kans maken om vroeg toegang te krijgen tot een munt en voor een lage prijs in te stappen. IEOs zijn vaak succesvol en vaak als ze eenmaal op de beurs komen schieten de prijzen met duizend(en) procent(en) omhoog. Vaak moet je hiervoor wel de munten van de desbetreffende beurs hebben om die tijdelijk vast te zetten om mee te kunnen doen aan de loterij.

6. Investeren in munten kan ook via een investeringsmaatschappij of andere vormen van een IEO. Deze munten zullen ook onder de loep worden genomen.

Dit is erg afhankelijk van welke oudere projecten de crypto winter overleven en hoeveel fundamenteel sterke cryptoprojecten op de markt komen. Een ruwe schatting is 30-40 cryptomunten.

Waar winst moet worden genomen is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je een plan maakt voor jezelf. Bijvoorbeeld: Bij 300% haal ik 15% winst eruit. Bij 500% haal ik er nog eens 15% uit, etc. Of bij een verdubbeling haal ik de inleg eruit.

In het Premium pakket worden video handleidingen geleverd om aan te kopen en veilig te bewaren. Lukt het na zelf proberen niet (dit wordt verwacht) dan kun je een online 1 op 1 inboeken met een teamlid van het Bitcoin Consultant voor een online video gesprek. Dit heeft een maximum van 5 consult uren.

De focus ligt op het ontdekken van de nieuwe cryptoprojecten zodat het rendement het grootst zal zijn. Er zullen wel ook bestaande projecten worden bekeken en toegevoegd. Dit kunnen namelijk nog erg interessant zijn en een mooi rendement opleveren. Zie ook het antwoord bij vraag ” Wat voor soort cryptomunten kan ik verwachten in Crypto Parels?” 

Waar de Crypto Parels kunnen worden aangeschaft is afhankelijk van de fase van het project. Soms hebben ze nog geen munt en moet het later blijken bij een lancering waar ze te koop zijn. Vaak zal dat mogelijk zijn op een gecentraliseerde beurs, zoals Bitvavo, Binance of Bybit. Let wel op, als je de laagste instapprijs wil dan zal je soms een nieuwe account moeten aanmaken bij een beurs of aankopen bij een decentrale beurs. Voor de laatste zullen er video handleidingen zijn om het duidelijk te maken hoe dat in zijn werk gaat. Wil je geen nieuwe accounts aanmaken (en geld overmaken naar een andere beurs) dan is het geduldig afwachten tot het op een beurs komt waar je al een account hebt. Nadeel is dat de koersen in de tussentijd al kunnen stijgen.

Als een Crypto Parel al een paar jaar op de markt is dan is het vaak vrij simpel om ze te kopen bij een van de bekendere beurzen.

 

Nee. Dat hoeft niet. Sommige zullen dat misschien doen, maar de meeste projecten die worden besproken zullen nieuw zijn en moeten nog meer naamsbekendheid verwerven. Dat is ook goed, je wil er vroeg bij zijn. Daarna kan de stijging wel plaatsvinden. Dit kan maanden, zo niet een paar jaar duren. Dat is wat investeren is: kopen en wachten tot het project doet wat je verwacht. Hierbij kan het altijd zijn dat een project in zijn “leven” nooit veel zal stijgen of naar nul kan gaan. Investeren in nieuwe projecten blijft een hoog risico. Zie ook de disclaimer.

Het is geen gegarandeerde goudmijn, ondanks de mooie rendementen die kunnen worden behaald.

De meeste munten zullen het goed doen, sommige niet.

De reviews zijn ook geen financieel advies, maar een review. Het is de keuze van de kijker zelf om aan de hand van de review en eigen onderzoek te besluiten om in een cryptomunt te investeren of niet. Het is geen financieel advies. Kopen/investeren geschied op eigen risico

Nee, je zit niet vast aan een abonnement. 

Je betaalt eenmalig en behoud je toegang tot de dienst. Deze heeft geen einddatum en eindigt wanneer er geen interessante projecten meer zijn in de ogen van het Bitcoin Consultant team. Het team besluit wanneer de dienst Crypto Parels is afgelopen. Vermoedelijk aan het einde van de bullmarkt in 2025-2026.

De toegang is ” levenslang” . In principe zal het ook zo zijn dat Crypto Parels actief van nieuwe Crypto Parels zal worden voorzien voor de komende bull cyclus ( om en na van 2022 – 2025 ). De markten bestaan uit stijgende en dalende fases. Na 2025 zal na de stijgende fase de dalende fase komen waarin Crypto Parels “uitgebloeid” zal zijn. Dan komt er eventueel een nieuw product welke apart dient te worden aangeschaft.

Na aanschaf neemt Afdeling Administratie binnen 48 uur d.m.v. email contact op om de toegang te arrangeren.
Je krijgt alleen toegang tot het specifieke Crypto Parel kanaal en niet tot de rest van de Premium Discord Groep.

Bij deze extra dienst bij het Premium pakket gaan we samen middels een uur durend online video gesprek kijken naar jouw situatie. Wat wil je investeren, hoeveel moet je investeren, hoe kan de portfolio worden opgebouwd?
Daarnaast kan er gekeken worden naar de manier (wanneer) van winst nemen nadat een investering is gemaakt, oftewel, een strategie daarin.

De Premium Discord Groep is een extra service voor personen die één van de betaalde daytrade cursussen online of offline hebben gevolgd bij mij. Het biedt mensen de mogelijkheid vragen te stellen over het traden naar aanleiding van de cursus en het oefenen.

De Premium Discord Groep is alleen volledig toegankelijk na het doen van één van de handelscursussen óf bij aanschaf van de proefweek (alleen lezen). Mensen die een cursus hebben gedaan kunnen deelnemen aan de Premium Discord Groep tegen een gereduceerd tarief.

Meer informatie over de Premium Discord Groep vind je hier.

Premium Discord Groep leden krijgen standaard 10% korting.

De kortingscode vind je in de Premium Discord Groep.

Zie hiervoor het kanaal: ‘kortingen en links’.

Bij vragen kun je een e-mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Het is vanwege de aard van het product (kopen, alles inkijken en dan geld terugvragen) helaas niet mogelijk om de aanschafprijs terug te krijgen. Zorg er daarom goed voor dat je alle vragen goed doorleest en vragen stelt vooraf.

Als je andere vragen hebt kun je een mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos

Oude video, juli 2021