Crypto Parel 20

Nieuw hier? Begin met lezen bij de updates hieronder.

Crypto Parel 20 is Venom. Venom Foundation is een nieuwe ‘layer-0’ blockchain die een wereldwijde economie voorziet die gebouwd is op gedecentraliseerde, op blockchain gebaseerde financiële systemen. Ze zijn een nieuwkomer in de ruimte van financiële applicatie-specifieke blockchains (appchains) en bieden real-world assets (RWA) met de transparantie van een blockchain. Ze worden volledig gereguleerd door financiële autoriteiten in Abu Dhabi.

De architectuur van Venom Foundation is in wezen een modulaire blockchain die gebouwd is op zijn eigen Threaded Virtual Machine (TVM). Dit maakt efficiënte uitvoering van smart contracts mogelijk via een asynchroon communicatiemodel en dynamische sharding.

In theorie kan de Venom blockchain interacties tussen accounts effectiever afhandelen dan EVM-gebaseerde netwerken, wat meer parallelisme en verminderde vertragingen mogelijk maakt. Wanneer het netwerk zware belastingen ondervindt, verdelen validators zich in parallelle groepen en verwerken transacties via “split events”. Hiermee is hun missie om de infrastructuur te worden voor de volgende generatie digitale diensten en producten.

Heeft Venom Foundation een token?

Ja, de native token van de Venom blockchain is $VENOM, dat verschillende doelen dient. Het wordt gebruikt om transactiekosten te betalen, wat helpt bij het onderhoud van het netwerk en het compenseren van validators. Daarnaast beveiligt het netwerk via een proof-of-stake mechanisme en kunnen netwerkdeelnemers validators ondersteunen via DePools-staking.

Volgens hun whitepaper heeft de $VENOM-token geen vaste maximale voorraad. Het heeft een inflatoir model, met een verwachte jaarlijkse inflatie van 1%. Echter, de Venom Foundation onderzoekt manieren om over te stappen naar een deflatoir model.

 

Updates:

 • 26-03-2024: Er zijn wat ontwikkelingen betreffend Venom.
  • Op 18-03-2024 is het mainnet gelanceerd.
  • Sinds 25-03-2024 is de token Venom te traden op de volgende platformen:
   OKX, Bybit, Gate.io, Mexc, Poloniez en Web3.world.
  • Mocht je geparticipeerd hebben in het testnet welke in de video-tutorial besproken is dan zijn de rewards vanaf 28-03 om 09:00 te claimen via https://rewards.venom.network/.
  • Details over een on-chain incentive programma dienen nog gepubliceerd te worden.
   Dit zal los staan van het testnet welke in de video-tutorial besproken is.
   Ik zal hier zelf niets mee doen, maar het is wellicht lonend om bij introductie hiervan zelfstandig eraan mee te doen.
  • Ik ben nog niet ingestapt, maar ik wil dat doen in de koopzone met 2% van het investeringsportfolio volgens de verdeling 25%/25%/25%/25% op ca. $0.53, $0.45, $0.36, $0.25. Het uitbodemen kan een tijd duren: weken tot maanden en de investering kan een tijd in het rood komen te staan.

 • 20-09-2023: 
  • Als je dit leest ben je hier nieuw en heb je toegang tot Crypto Parel nummer 20 (en Crypto Parel 1). Meer algemene informatie over Crypto Parels vind je hier.
  • Lees ook zeker de veel gestelde vragen onderop de pagina. Op de cursus pagina leg ik uit wat Crypto Parels is en op welke wijze je deze cursus dient te beschouwen.
  • Crypto Parel 20 is een project met een hoge kans op een Airdrop, al is die niet gegarandeerd. Andere Crypto Parel Airdrops hebben ook al duizenden euro’s opgeleverd die er voor hebben gezorgd dat veel leden de abonnementskosten er al uit hebben voor de Crypto Parel dienst. Crypto Parel 20 is er één die nog loopt en waar je de video hieronder voor zou kunnen volgen om kans te maken op de airdrop.
  • Bij het Crypto Parels Compleet en Premium pakket krijg je toegang tot het Crypto Parels gedeelte van de Premium Discord Groep waar leden vragen aan elkaar kunnen stellen en elkaar helpen bij uitdagingen van de Crypto Parels. Dit wordt door de leden als zeer educatief en positief ervaren.
  • Let op, zoals je in de disclaimer en gebruikersvoorwaarden kunt lezen is niks van de informatie financieel advies. De video’s en informatie zijn reviews die dienen ter ondersteuning van het eigen onderzoek. Vanwege de aard van Crypto Parels is geld terug geen optie en hiermee ga je akkoord als je het product aanschaft.
 • 30-7-2023: Venom is op 30-7 toegevoegd
  • Actie: Interactie hebben op het testnetwerk van Venom Netwerk
   Wanneer: Geen haast, maar eerder is vaak beter.
   Let op: bij 2.58 zegt Phuong dat je naar venom.network moet gaan, maar voor het testnet starten ga je naar: venom.network/tasks

 

 

Timestamps:
0:00 Intro
0:42 Volgen van VenomFoundation op twitter
0:57 Volgen van VenomFoundation op discord
2:05 Installeren venom wallet op Chrome
3:00 Testnet Venom tokens
4:10 Interactie Venom Foundation
5:05 Interactie Venom Wallet
6:00 Interactie Web3.World
7:08 Interactie VenomBridge
11:00 Interactie VenomStake
12:00 Interactie Oasis
13:40 Interactie VenomPad
14:20 Interactie Snipa
15:10 Interactie Numi
17:20 Feedback sturen
18:28 Outro

Notities:

 • Venom wallet en applicaties die op de testnet staan, werken niet allemaal even goed. Het kan dus zijn dat sommige functies de ene keer wel werken en de andere keer niet. Je kan het altijd nog later een keer proberen.
 • Als je een foutmelding krijgt dan werkt het soms om je browser te refreshen (niet tijdens een transactie). Als je een foutmelding krijgt bij aankoop van een NFT dan kun je een andere NFT proberen.
 • Bij sommige applicaties moet je een twitter account volgen of een tweet delen. In deze video is dat niet gedaan. Wordt wel aangeraden om te doen, om de kansen te vergroten. Heb je dat per ongeluk niet gedaan? Dan kan je dat later alsnog doen.
 • Om de taak van VenomBridge uit te voeren heb je ongeveer 0.001 BNB nodig op je metamask account via BinanceSmartChain. Dit kan je doen door bijvoorbeeld via bitvavo naar je metamask account te sturen. Let wel op dat je BinanceSmartChain selecteert ipv. ethereum netwerk.

Links:

VenomFoundation op twitter
Volg VenomFoundation op discord en ook om feedback te geven
Installeren van venom wallet
Het ontvangen van Venom Testnet tokens
Interactie met applicaties om NFT achievements te ontvangen.

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Plaats een opmerking
 
© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos