MEDEDELING: Van zaterdag 23 januari tot en met 31 januari is het tijdelijk NIET mogelijk om de proefweek voor de Premium Discord groep aan te schaffen. Vanaf 1 februari kan je je weer aanmelden.

Wat is de Premium Discord Groep?

De Premium Discord Groep is een extra service voor personen die een betaalde daytrade cursus online of offline hebben gevolgd bij mij. Het biedt mensen de mogelijkheid vragen te stellen over het traden die na de cursus komen. Men kan dan ook vragen stellen over chart setups, zoals: “Heb ik de lijn zo goed getekend?” of “Is dit een head and shoulders patroon?”. Daarnaast krijg je dagelijkse meerdere updates over bitcoin en altcoins als er wat gaande is. Het is géén signaal service. De Premium Discord groep is alleen volledig toegankelijk na het doen van een handelscursus.

Proefweek aanschaffen?

Als je de volledige cursus “Handelen in bitcoin en cryptocurrencies met behulp van technische analyse – van A tot Z”  hebt gedaan dan hoef je de proefweek niet aan te schaffen je kunt dan voor de gratis proefmaand hier inschrijven.

Als je de cursus niet hebt gedaan kun je “alleen lezen” in de groep. Je kunt een proefweek uitproberen en als je er gebruik van wilt blijven maken dan kun je hier kijken voor de opties.

Aanmelden voor de Premium Discord groep

Aanmelden voor de proefweek kan door rechts de “cursus”aan te kopen. Door de aankoop te doen ga je akkoord met de voorwaarden en de disclaimer die je hier vindt. Na aanschaf kun je de instructies vinden in de eerste les om in de Premium Discord Groep te komen. Let op: als je de instructies niet volgt kun je worden gekickt/geband. De proefweek is maar 1 keer per persoon te gebruiken. Bij misbruik wordt je geband. Restitutie is dan niet mogelijk.

Over de instructeur

Profielfoto

John van Meer

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus. Geschreven technische analyses vind je hier.

Bekijk meer cursussen van John van Meer →

Cursusoverzicht

Instructies voor toegang Premium Discord Groep 00:05:00

Reviews

4

4
2 beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren2
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Proefweek Premium Discord group

  4

  Afgelopen week een proefweek gedaan in de Premium Discord group.
  Dit is mij proma bevallen. Veel tips en adviezen van zowel John en leden.
  Veel categorien waar je naast info ook je (beginners)vragen kwijt kan.
  Kortom…aan te bevelen!
  Ton

 2. 4

  Proefweek Premium Discord Groep gedaan. Zeer goed bevallen .
  Dank voor de tips en adviezen.
  Carel

© 2021 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos