Wat is de Premium Discord Groep?

De Premium Discord Groep is een extra service voor personen die een betaalde daytrade cursus online of offline hebben gevolgd bij mij. Het biedt mensen de mogelijkheid vragen te stellen over het traden die na de cursus komen. Men kan dan ook vragen stellen over chart setups, zoals: “Heb ik de lijn zo goed getekend?” of “Is dit een head and shoulders patroon?”. Daarnaast krijg je dagelijkse meerdere updates over bitcoin en altcoins als er wat gaande is. Het is géén signaal service. De Premium Discord groep is alleen volledig toegankelijk na het doen van een handelscursus.

Handels cursus gedaan?

LET OP: Als je de volledige cursus “Handelen in bitcoin en cryptocurrencies met behulp van technische analyse – van A tot Z”  hebt gedaan dan hoef je de proefweek niet aan te schaffen je kunt dan voor de gratis proefmaand hier inschrijven.

Als je de cursus niet hebt gedaan kun je “alleen lezen” in de groep. Je kunt een proefweek uitproberen en als je er gebruik van wilt blijven maken dan kun je hier kijken voor de opties.

Aanmelden voor de Premium Discord groep

Aanmelden voor de proefweek kan door rechts de “cursus”aan te kopen. Door de aankoop te doen ga je akkoord met de voorwaarden en de disclaimer die je hier vindt. Na aanschaf kun je de instructies vinden in de eerste les om in de Premium Discord Groep te komen. Let op: als je de instructies niet volgt kun je worden gekickt/geband. De proefweek is maar 1 keer per persoon te gebruiken. Bij misbruik wordt je geband. Restitutie is dan niet mogelijk.

Over de instructeur

Profielfoto

John van Meer

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus. Geschreven technische analyses vind je hier.

Bekijk meer cursussen van John van Meer →

Cursusoverzicht

Instructies voor toegang Premium Discord Groep 00:05:00

Reviews

4.6

4.6
5 beoordelingen
 • 5 Sterren3
 • 4 Sterren2
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Proefweek Premium Discord group

  4

  Afgelopen week een proefweek gedaan in de Premium Discord group.
  Dit is mij proma bevallen. Veel tips en adviezen van zowel John en leden.
  Veel categorien waar je naast info ook je (beginners)vragen kwijt kan.
  Kortom…aan te bevelen!
  Ton

 2. 4

  Proefweek Premium Discord Groep gedaan. Zeer goed bevallen .
  Dank voor de tips en adviezen.
  Carel

 3. Discord Groep als leermiddel

  5

  De Discord groep heb ik als zeer prettig, waardevol en leerzaam ervaren. Je steekt veel van elkaar op, leert koersen volgen en vragen worden beantwoord. Onderlinge sfeer heel goed, elkaar op weg helpen naar winsten. Ik adviseer een ieder een weekje mee te kijken.

 4. Leuke en leerzame groep!​

  5

  Na een week in de Premium Discord groep ben ik meer informatie en inzichten rijker! Ondertussen heb ik ook de cursus gedaan en kan ik nu ook meepraten met Discord members. De informatie is zeer waardevol en ik blijf leren, super!

 5. Premium discord

  5

  Een proefweek is een prima optie om gevoel te krijgen bij premium discord. Hier kom je er ook gelijk achter dat veel mensen de kennis vanuit de cursus toepassen en bij elkaar toetsen. Mooi om te zien.
  Tinus

© 2021 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos