Wat is de Premium Discord Groep?

De Premium Discord Groep is een besloten online community gericht op het delen van traders informatie en het belangrijkste nieuws over cryptocurrency en de macro economie. Het is een extra service voor deelnemers die een betaalde daytrade cursus (online of offline) bij mij hebben gevolgd. Het biedt cursisten de mogelijkheid vragen te stellen over het traden die na de cursus komen. Men kan dan ook vragen stellen over chart setups, zoals: “Heb ik de lijn zo goed getekend?” of “Is dit een head and shoulders patroon?”. Daarnaast krijgt u dagelijkse meerdere updates over Bitcoin en altcoins zodra er wat gaande is. Het is echter géén signaal service. De Premium Discord groep is alleen volledig toegankelijk na het doen van een handelscursus. Meer dan 400 personen gingen u met plezier en succes voor!

Handels cursus gedaan?

LET OP: Als u de volledige cursus “Handelen in Bitcoin en cryptocurrencies met behulp van technische analyse – van A tot Z”  heeft gevolgd dan hoeft u de proefweek niet aan te schaffen. U kunt dan een email sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl voor de gratis proefmaand die bij de cursus hoort.

Als u de cursus niet heeft gevolgd kunt u “alleen lezen” in de groep. U kunt zich aanmelden voor een proefweek, twee dagen voor afloop ontvang je een email met eventuele opties voor verlenging.

Aanmelden voor de Premium Discord groep

Aanmelden voor de proefweek kan door rechts op de pagina de “cursus” te kopen. Door de aankoop te maken gaat u akkoord met de voorwaarden en de disclaimer die u hier vindt. Na aanschaf vindt u de instructies om in de Premium Discord Groep te komen, in de eerste les.

Let op: als u de instructies niet volgt, kunt u worden gekickt/geband. De proefweek is maar 1 keer per persoon te gebruiken. Bij misbruik wordt een deelnemer geband. Restitutie is dan niet mogelijk.

 

Over de instructeur

Profielfoto

John van Meer

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus. Geschreven technische analyses vind je hier.

Bekijk meer cursussen van John van Meer →

Cursusoverzicht

Instructies voor toegang Premium Discord Groep 00:05:00
Extra
Crypto Parels 00:01:00
Telegram groep 00:01:00
WhatsApp Kanaal 00:01:00

Reviews

4.7

4.7
13 beoordelingen
 • 5 Sterren9
 • 4 Sterren4
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Proefweek Premium Discord group

  4

  Afgelopen week een proefweek gedaan in de Premium Discord group.
  Dit is mij proma bevallen. Veel tips en adviezen van zowel John en leden.
  Veel categorien waar je naast info ook je (beginners)vragen kwijt kan.
  Kortom…aan te bevelen!
  Ton

 2. 4

  Proefweek Premium Discord Groep gedaan. Zeer goed bevallen .
  Dank voor de tips en adviezen.
  Carel

 3. Discord Groep als leermiddel

  5

  De Discord groep heb ik als zeer prettig, waardevol en leerzaam ervaren. Je steekt veel van elkaar op, leert koersen volgen en vragen worden beantwoord. Onderlinge sfeer heel goed, elkaar op weg helpen naar winsten. Ik adviseer een ieder een weekje mee te kijken.

 4. Leuke en leerzame groep!​

  5

  Na een week in de Premium Discord groep ben ik meer informatie en inzichten rijker! Ondertussen heb ik ook de cursus gedaan en kan ik nu ook meepraten met Discord members. De informatie is zeer waardevol en ik blijf leren, super!

 5. Premium discord

  5

  Een proefweek is een prima optie om gevoel te krijgen bij premium discord. Hier kom je er ook gelijk achter dat veel mensen de kennis vanuit de cursus toepassen en bij elkaar toetsen. Mooi om te zien.
  Tinus

 6. Leerzame week

  5

  Afgelopen week meegekeken in de Discord groep, het was een bewogen week wat het nog interessanter heeft gemaakt. Het heeft mijn nieuwsgierigheid in het traden verder aangewakkerd dus het vervolg wordt een cursus.

 7. had ik eerder moeten doen....

  5

  Kortgeleden een proefweek van de Discord groep gedaan.
  Ik had al verschillende video’s van hem gezien. Eerst moest ik heel erg wennen aan de cursor die over het scherm vliegt en alle verschillende voorbeelden met lijnen en kleuren en falling wedge en TP en veel andere dingen. Ik dacht “waar heeft die man het over!” maar na er aan gewend te zijn dacht ik “dat wil ik ook leren.”
  Een kennismakingscursus gedaan en toen de proefweek. Een fijne groep waarin niet van die onzin rondgaat over verschillende coins. Er wordt regelmatig naar een onderbouwing en argumenten gevraagd als er een nieuwe coin wordt voorgesteld.
  Er zijn verschillende groepen waarin je een trade opzet kunt zien en John geeft zelf elke dag veel informatie die ik dan weer uitzet en ga analyseren. Al veel geleerd.
  Kortom ik hou niet van die reclame slogans maar hiervan denk ik wel “dat had ik eerder moeten doen”.
  Nu ga ik door met de volgende cursus.

 8. Leuke kennismaking met de Premium Discord groep

  5

  Een weekje meegekeken in de premium discord groep in een turbulente periode. Het is goed om te zien hoe rustig John en ‘de veteranen’ blijven in een bijzonder volatiele periode voor Btc en alts. Leuke setups die worden aangegeven in de diverse rubrieken. Zeker als vervolg op de beginners cursussen een goed vervolg om ondersteuning en advies te krijgen. Ik ben zelf altijd meer een belegger dan een trader geweest maar in principe gaat het wel over dezelfde basis principes: Wat is de trend, wat vertellen de candles en welke patronen worden er gevormd. Leuk zijn de diverse invalshoeken door ervaren traders vmet behulp van Ichimoku clouds, Elliot Waves etc. en natuurlijk last but not least, de updates door John.

 9. leerzaam

  4

  Hoewel niet alles goed te volgen voor mij, toch voldoende leerzame informatie. Ik ga wel de handelscursus volgen.

 10. Fijne proefperiode Discord groep

  5

  Prima info en snelle interactie in de Discord groep. Ik heb me ingeschreven voor een half jaar (na de gratis proefmaand).

 11. 5

  Ben al ff bezig vanaf 2018 maar nooit echt serieus getramde werd wel tijd om eens wat te leren, fijne lessen rustig uitgelegd en geen cowboy cursus, top thanx John

 12. REVIEW

  4

  goed om te ervaren hoe het is voor een weekje voor maar 5 euro!

 13. Leuk om te proberen

  5

  Leuk om eens een andere discord groep te bekijken.
  Andere inzichten, andere manier van kijken en uitleggen.
  Voor mij een reden om de discord te verlengen en meteen ook de cryptparels erbij gedaan.
  Wellicht in de toekomt ook één van de andere cursussen van John proberen.

© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos