Geld verdienen naast traden en investeren?

Meld je dan nu aan voor ons affiliate programma!

Lees hieronder meer

Wat is het Affiliate programma?

 

De cursussen van de Bitcoin Consultant zijn al door duizenden mensen gevolgd en worden gemiddeld gewaardeerd met een 4.7 (uit 5)! Deze mensen hebben veel meer kunnen leren om een succesvollere trader te worden !

Het doel van de Bitcoin Consultant is om zoveel mogelijk mensen te helpen om de valkuilen in het traden en investeren te voorkomen. Jij wordt beloond door de cursussen te verspreiden onder degenen die het kunnen gebruiken.

Door een affiliate link aan te maken en die te delen op Youtube, jouw website of Crypto groepen kun jij door middel van het affiliate tracking systeem commissie krijgen voor elke aanschaf die iemand doet met jouw link. Ook mooi!: er is geen maximum commissie.

Hoe werkt het?

Hoeveel kun je verdienen per verkochte cursus?*

* Per voltooide transactie. Bovenstaande prijzen is op basis van de volledige verkoopprijs. Mocht de affiliate link worden gebruikt in combinatie met een kortingscode dan is de commissie uiteraard lager.

Aanmelden? Lees eerst onze voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Via het aanmeldformulier kan je gebruik maken van ons affiliate programma

Ja, er zijn een aantal voorwaarden en richtlijnen waaraan de promotie moet voldoen. Deze kun je vinden in onze voorwaarden.

Dit is geheel een eigen keuze. Dit kan bijvoorbeeld zijn via social media, nieuwsbrieven of websites. Promotie via spam, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan. Bij de promotie moet het duidelijk zijn dat de producten/cursussen van de Bitcoin Consultant zijn.

Ja, het is ook mogelijk om andere producten van onze cursus website (dus cursus.debitcoinconsultant.nl) te promoten. Echter hebben deze een standaard affiliatiecommissie van 5%.

Onderop de pagina staat een link naar “Affiliate.” Hier kun je inloggen met je account en het bedrag zien wat je tot nu toe hebt verdiend.

Nee, de bedragen/percentages staan vast. Hier kan niet over worden onderhandeld.

Als het bedrag op de commissie pagina afwijkt van het aantal personen dat jouw link heeft gebruikt dan kan dat liggen aan hun aanschafprijs.

De genoemde prijzen die je kunt krijgen als affiliate zijn de vergoedingen die je krijgt als iemand een cursus/product aanschaft bij de volledige prijs. Als er een kortingsactie is voor de cursus/product kan de vergoeding jij krijgt lager uitpakken.

Voor vragen over het affiliate systeem groep kun je een e-mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos