Term of Use

Terms and conditions Maatos

Voorwaarden De Bitcoin Consultant

Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de diensten gaat u akkoord met de toepassing van de voorwaarden van de disclaimer die hieronder zijn genoemd

– De informatie op deze website zijn uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend op de informatie op deze website.
– De Bitcoin Consultant behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot de aangeboden informatie, teksten, grafische vormgeving en logo’s.
– De Bitcoin Consultant behoudt zich het recht om de informatie op de website te wijzigen zonder aankondiging.
– De Bitcoin Consultant is niet aansprakelijk voor (financiële) schade naar aanleiding van deelname aan diensten zoals webinars, seminars, (day)trading cursussen of de aanwezige informatie op de website. Deelname is vrijwillig en voor eigen risico.
– Handelen en investeren in cryptovaluta is speculatief en ze zijn volatieler dan andere financiële markten. Investeer niet meer geld dan dat u bereidt bent te verliezen. De Bitcoin Consultant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook.

© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos