In de cursus Technische Analyse – Deel 1 heeft u geleerd hoe u een succesvolle trader wordt. In deel 2 gaat u leren hoe u met hefboom traden veel meer winst kunt maken terwijl de verliezen beperkt blijven. Hefboom traden is voor veel traders de reden om te stoppen met handelen omdat ze teveel geld verliezen, maar ze lijden dat verlies omdat ze de methode niet correct toepassen. Hoe het wél moet worden toegepast, dat leert u in deze cursus. Daarnaast biedt deze cursus tools en verdieping om een nog betere trader te worden. U ontdekt waar de veel gemaakte fouten zitten en hoe u die kunt voorkomen. Het resultaat is een nog betere traders mindset en winsten.

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor de meer ervaren trader die meer winst wil maken met behulp van hefboom traden. En voor iedereen die een nóg betere trader wil worden dankzij een verbeterde mindset.

Wat gaat u leren?

U leert:

Wat traden met hefboom is
Hoe u niet in valkuilen stapt
Hoe u meer winst kunt maken
Wat de belangrijkste begrippen en concepten zijn bij hefboom traden
Wat de meest gemaakt fouten zijn
Indicatoren die informatie geven of u long of short moet gaan
Tools gebruiken om uw trade fouten te ontdekken en te kunnen verbeteren
Uitgebreide uitleg over Bybit beurs en hoe u long en short gaat met Derivaten en Margin
Een nog sterkere mindset bij het traden
Praktijkvoorbeelden bij hefboom traden
U vindt cursus deel 1 hier en de kennismakingscursus hier.
De online videocursus is levenslang toegankelijk en op uw eigen tempo zo vaak te bekijken als u wilt.

Premium Discord groep

Na de cursus komt u in de Premium Discord groep (eerste maand gratis t.w.v. €50,00). Een besloten online community gericht op het delen van traders informatie en het belangrijkste nieuws over cryptocurrency en de macro economie. Ik deel hierin ook koersupdates, trade setups en nieuws. En hierin kunt u ook alle vragen kwijt die u tijdens en na de cursus hebt over het traden. Daarnaast kijken meer dan 500 leden naar de grafieken voor meer trade setups en belangrijk nieuws én delen zij hun ervaringen hierover.  U komt ook in twee extra kanalen die alleen toegankelijk zijn na het volgen van deze cursus.  Meer informatie vindt u hier.

Heeft u vragen over de cursus? Schroom dan niet een mail te sturen naar info@debitcoinconsultant.nl

Eerst meer leren over wat Bitcoin, blockchain en cryptocurrencies überhaupt zijn? Klik dan hier.

Happy trading!

 

Over de instructeur

Profielfoto

John van Meer

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus. Geschreven technische analyses vind je hier.

Bekijk meer cursussen van John van Meer →

Cursusoverzicht

Introductie
Introductie Gratis 00:02:00
Begrippen
Begrippen uitgelegd 00:07:00
Short vs short positie 00:02:00
Hefboom + effect 00:06:00
Bybit - traden
Bybit overzicht 00:10:00
Bybit Derivaten – Long en short plaatsen 00:15:00
Bybit Derivaten – positie opbouwen 00:04:00
Bybit Derivaten – extra take profit orders plaatsen 00:04:00
Bybit – Margin Trading Uitleg 00:01:41
Bybit Margin Trading – Unified account aanzetten 00:01:48
Bybit Margin Trading – fondsen overzetten 00:03:13
Bybit Margin Trading – Limit order + take profit + stop loss 00:04:52
Bybit Margin Trading – Market order + take profit + stop loss 00:03:56
Long en Short voorbeelden praktijk
Falling wedge – Long 00:05:00
Inverse H&S – Long 00:05:00
Rising wedge 1 – Short 00:05:00
Rising wedge 2 – Short 00:05:00
Opwaarts kanaal – Short & Long 00:05:00
Indicatoren
Funding rate 00:11:00
Open Interest 00:05:00
Fibonacci – extra target 00:06:00
Tools
Positie grootte 00:07:00
Trade Journal 00:07:00
Testnet hefboom traden 00:03:00
Liquidatie / Liquidity mappen 00:18:00
Crypto versturen tussen verschillende beurzen 00:07:00
Betere trader worden
Demoon vinder 00:06:00
Geduld kweken 00:05:00
Mindset trade plan ontwikkeling 00:05:00
Afsluiting
Crypto Parels 00:01:00
Afsluiting 00:01:00

Reviews

4.5

4.5
15 beoordelingen
 • 5 Sterren11
 • 4 Sterren3
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren1
 1. 5

  John, wederom een fijne en leerzame cursus! Genoeg informatie die je heel duidelijk weet over te brengen naar de cursist, top!

  Groetjes Monique

 2. 4

  Wederom een hele duidelijke opgezette cursus die voor iedereen goed te volgen moet zijn, altijd handig dat je de filmpjes kan terug bekijken.
  Zeker weten dat ik hiermee weer een stuk extra kennis heb opgedaan die me gaat helpen bij het maken van de juiste trades.

 3. The real next level

  5

  Na wat eerste stappen en wat successen wil je verder en meer verdieping, Met deze cursus krijg je precies het beeld wat je nodig hebt. Wanneer je dus een paar maanden trade en je wil meer leren dan moet je deel 2 doen. Niet alleen leuk, super leerzaam maar het levert ook nog op.

 4. Verhelderend en verdiepend

  5

  Na cursus deel 1 geeft deze 2e cursus antwoord, i.i.g. voor mij op nog openstaande specifieke vragen. Deze cursus vooral gedaan om straks in een bearmarkt beter beslagen ten ijs te komen en op die manier je kansen te vergroten en verliezen te beperken. Jammer vond ik alleen dat John zijn hoofd soms voor de uitleg zat maar gelukkig was het begrijpelijk genoeg. Veel theorie en leesvoer maar begrijpelijkerwijs is dat ook nodig om via oefening je emoties onder controle te krijgen zo dat al niet zo is. Ik zou zeggen doen deze cursus en het geld is tenslotte zo terugverdiend.

 5. Mooie cursus!

  5

  Mooie cursus weer, net als cursus 1 korte, maar duidelijk filmpjes. Fijn dat er ook weer goede voorbeelden zijn voor het hefboom traden. Thanks!

 6. cursus 2

  5

  Ondanks nog volop bezig met de basis van cursus 1 ( nu 2 keer bekeken, maar nog steeds aan het herhalen en toepassen) toch nieuwsgierig naar cursus 2. Inmiddels 1 keer doorgelopen en weer veel extra info. Duidelijke uitleg, maar net als bij cursus 1 zal het nog enige tijd en herhaling vragen om de materie eigen te maken. Wel weer aantal interessante downloads om te gebruiken.

 7. Duidelijk uitgelegd

  5

  Ook deze cursus is weer top. John legt het hefboom traden rustig en duidelijk uit. Daarnaast zijn de video’s lekker kort en niet onnodig lang. Bedankt John!

 8. Wederom een duidelijke cursus

  5

  Na het eerste deel van de cursus keek ik er erg naar uit om eindelijk met deel 2 te beginnen. Wederom een zeer duidelijke cursus met informatie die dieper ingaat op hefboomtraden. De video’s zijn kort maar krachtig, je haalt er veel informatie uit en is to the point. Een aanrader voor als je deel 1 hebt gevolgd!

 9. 👌

  5

  Wederom een super cursus!
  Zeer duidelijk uitgelegd.
  veel tips en tricks bij inbegrepen.

 10. Veel succes traden van geleerd

  5

  Hoi John.Heel erg bedankt voor leerzaam cursus deel 2 ik ben zelf tijdje bezig geweest met traden maar zonder succes en ik had hoogtepunt 22000 euro verlies gemaakt tot twee maanden geleden ik heb de cursus gevolgd en ik heb geleerd dat niet in paniek raken en nu in twee maanden tijd ik heb mij alle verlies terug verdiend alles ik ben dankbaar van u en Discord groep ik wensen jullie allemaal veel succes de komende 6 maanden

 11. Zonde van je geld

  1

  Inmiddels andere cursussen achter de rug en wijzer geworden, maar terug kijkend op deze cursus is dit heel slecht. Dit heeft totaal niks met leverage traden te maken. Nu zegt John bij de trade-to-100k om geen stoploss te plaatsen en als je dichtbij je liquidatie komt om dan maar je leverage te verlagen.. ja dan geef je naar mijn mening echt heel slecht advies. In de premium discord groep zitten prima mensen die goede analyses geven, daar heb je echt wel wat aan. Maar niet aan deze cursus, zonde van mijn geld geweest.

 12. Prima cursus

  4

  Sinds een aantal maanden ben ik bezig om alle ins en outs over crypto te leren. Met deze cursus kon in mij meer verdiepen en heeft het mij geholpen om nóg beter trades te maken. Aanrader voor als je wilt leren over hefboomtreden, duidelijke uitleg.

 13. Terugkijk mogelijkheid

  4

  Het is fijn dat je alle lessen terug kunt kijken, want in de praktijk loop je soms tegen vraagstukken aan die je toch nog eens wil bestuderen.

 14. Een must voor iedereen die zich wil begeven op het pad van Hefboom traden!

  5

  In deze cursus leer je stap voor stap wat het traden met hefboom betekent en hoe je je risico’s kunt minimaliseren. Zeer leerzaam en een must voor iedereen die zich op het pad van hefboom treden wil begeven.

© 2024 De Bitcoin Consultant - Powered by Maatos