• 450 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  128

  Vul een korte beschrijving in

  450 (incl. BTW)
 • 294 (incl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  163

  In dit doorlopend rapport vind je de volledige geschiedenis van Crypto projecten behandeld in Premium Crypto’s Uitgelicht. Nieuwe projecten worden hier na ontdekking meteen toegevoegd. Deze projecten hebben de potentie op duizenden procenten rendement.

  294 (incl. BTW)
 • 69 (incl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  10

  In rapport 1 vind je de eerste cryptomunten. Het eerste rapport telt er maar liefst 5!

  69 (incl. BTW)
 • 475 (incl. BTW)
  4.5( 14 Reviews )
  314

  Hefboom traden is waar je het echte geld mee kunt verdienen met traden. Kleine bewegingen kunnen je veel geld opleveren. Hiervoor moet je wel weten hoe het werkt, anders kun je er juist veel geld mee verliezen. In deze cursus leer je alle tips en trucs om succesvol met hefboom te kunnen traden. Daarnaast biedt de cursus extra verdieping tools zodat je een nog betere trader kunt worden en een extra Premium Discord Groep kanaal.

  475 (incl. BTW)
 • 5 (incl. BTW)
  4.7( 11 Reviews )
  1193

  Via deze webpagina kun je een proefweek aanschaffen voor de Premium Discord Groep. Na aanschaf van de proefweek ga je naar de eerste les voor meer instructies. LET OP: Als je de volledige cursus “Handelen in bitcoin en cryptocurrencies met behulp van technische analyse – van A tot Z” hebt gedaan dan hoef je de proefweek niet aan te schaffen, zie onderstaande tekst waar je je kan aanmelden voor de gratis proefmaand.

  5 (incl. BTW)
 • 49 (incl. BTW)
  4.9( 24 Reviews )
  216

  Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is, hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord.

  49 (incl. BTW)
 • 275 (incl. BTW)
  4.9( 165 Reviews )
  1243

  Handelen in cryptocurrencies én winst maken? Dat leer je door deze cursus technische analyse te volgen. Door een heldere uitleg maak je technische analyse en vakjargon eigen. Duidelijke uitleg en praktijk voorbeelden laten van A tot Z zien hoe jij kunt leren traden! Het mooiste? Handelen is net als fietsen, je verleert het niet en je kunt het ook toepassen in anderen handelsmarkten!

  275 (incl. BTW)
 • Gratis
  4.7( 190 Reviews )
  5892

  In deze kennismakingscursus ga je de basis van technische analyse leren. Hoe kun je grafieken lezen en met behulp van indicatoren bepalen wat de koers gaat doen?

  Gratis